8 dëshmi për revoltën e Spaçit në një dokumentar, ish të dënuarit Progni: Sa herë flasin u dhëmbin plagët, s’u jepnin as ujë! Mizoritë e komunizmit

21 Shtator 2023, 18:24

Është shfaqur në kinema “Millennium” dokumentari “Revolta e Spaçit” me regji të Pandeli Çeços dhe skenar të Luljeta Prognit. Gazetarja tregon dhimbjen e ish të dënuarve në çdo rrëfim, dhe bën thirrje politikës dhe shoqërisë të mos neglizhohen plagët e kësaj shtrese.