800 gjimnazistë të Tiranës garë vrapimi te Kodrat e Liqenit! Seferi: E rëndësishme jo të fitosh, por të arrish objektivat e vetvetes

25 Mars, 18:27

Rreth 800 gjimnazistë të Tiranës u bënë pjesë e një gare vrapimi tek kodrat e liqenit në kuadër të aktivitetit “KROS Tirana 2023”. Ky aktivitet sportiv ka për qëllim të orientojë adoleshentët dhe të rinjtë drejt një jete të shëndetshme përmes shtimit të aktiviteteve sportive.

Kategori të tjera