80-vjetori në krye të detyrës, Vllaznia dhe Shkodra vlerësojnë Zyhdi Çobën! Mjeku: Mu zgjat jeta

24 Janar 2023, 18:40

Sot mbushi 80 vjeç dhe vijon të ushtrojë profesionin si mjek sportiv. Për të nderuar angazhimin e tij që nuk njeh moshë, Vllaznia ka festuar ditëlindjen e Zyhdi Çobës, i cili u vlerësua me çmim edhe nga bashkia Shkodër. Me lot në sy, në prezencën e shumë miqve të tij, Çoba thotë se këto vlerësime i zgjasin jetën.