Age Vokrri, artizania mirditore që mban gjallë traditën: Mësova nga nëna të qep veshjen tradicionale të krahinës

25 Shkurt, 20:21

Personazhi ynë i fundjavës është Age Vokrri, artizane qe prej 23 vitesh punon veshjen tradicionale të zonës se Mirditës. Mes shumë punimeve veçon xhupin, por veç pasionit kërkon kohë dhe durim. Ndjekim rrëfimin e saj.