Agjencia për ‘Bashkëqeverisjen’ Shalsi: Ka zgjuar interes tek vendet e tjera! Dashamir Shehi: Qenkemi model për Europën

27 Tetor, 13:36

Diskutimi i projektligjit për ngritjen e agjencisë për “Bashkëqeverisje’ ka sjellë një debat me kryetarit të komisionit të Ekonomisë, Eduart Shalsi dhe Dashamir Shehit.

Shalsi tha se disa shtete perëndimore kanë shfaqur interes për agjencinë që do të monitorojë administratën duke theksuar se njëri prej tyre ka sjellë edhe një ekip për ta shqyrtuar.

“Janë disa shtete perëndimore, njëri ka sjellë një ekip për ta shqyrtuar. Ka zgjuar interes ky sistem. Mund të vijnë dhe mund të përmirësohen”, tha Shalsi.

Por Dashamir Shehi ka reaguar me ironi tha se tashmë po kthehemi në model edhe për Europën Perëndimore.

“ E shikon ne jemi model për Europën Perëndimore”, tha ai.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha