‘Ai u shtri aty, tjetri këtu, mirë që s’më kapën mua plumbat’, dëshmitari për vrasjen në Kavajë: Ishte sherr koti

29 Mars, 21:10

Një prej banorëve të zonës ka sjellë një dëshmi nga vrasja e dyfishtë në Kavajë. Ai tregon se thotë se Altin Rexha ishte i ardhur dhe ishte bashkë me djalin e tij të vogël përdore në momentin që u konfliktua me Edmond Gosa.

 

Kategori të tjera