Akrepi:Keni nevojë per pushim, kujdes këto data

4 Qershor, 13:04

Akrepi

Kanë nevojë për të mbyllur gjërat, për të konkluduar dhe me konkludime dhe mbyllje do të merren pothuajse në pjesën më të madhe të muajit. Duket sikur cfarë kanë të mbartuar që nga marsi dhe deri tani do të mbyllen lehtësisht. Ndërkohë që data 15 dhe në vazhdimësi mund të shënjë periudhë shumë të mirë edhe për firmosjet e tyre të rëndësishme.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha