Aksi Durrës-Elbasan do ketë pengesa në qarkullim, Report Tv siguron pamje të mjetit që do lëvizë në rrugë nga ora 22:00

5 Shkurt, 18:33

Report TV ka siguruar pamje të mjetit që do të transportohet në rrugën Durrës-Elbasan duke nisur nga ora 22:00 dhe që pritet të zgjasë deri në orët e para të mëngjesit për shkak të madhësisë.

  •  

Kategori të tjera