Aksidentet rrugore, eksperti: Të hiqen patentat, kamikazët në rrugë po na vrasin çdo ditë

30 Mars, 12:43

 

Eksperti Hasho i bëri thirrje Ministrisë së Brendshme dhe Drejtorisë së Policisë Rrugore për masa më të ashpra, duke thënë se duhen hequr lejet e drejtimit, pasi “kamikazët në rrugë po na vrasin çdo ditë”.