Aktivitetet e kulturës: Teatri i Kukullave, në fundjavë ‘Roza dhe fati’ e ‘Hirushja’! Te ‘ArTurbina’ ‘Shtëpiakë të dëshpëruar’ dhe ‘Audienca e Vaclav Havel’

23 Shtator, 11:02

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni këtë fundjavë në Tiranë dhe disa qytete të vendit.