Akuzoi presidentin amerikan Biden dhe djalin e tij për korrupsion, ish-informatori i FBI-së pranon se ishte kontaktuar nga agjentët rusë 007

21 Shkurt, 17:08

Jo vetëm që kishte gënjyer për korrupsionin e pretenduar të Hunter Biden, nga kompania ukrainase e energjisë Burisma, por e kishte bërë bazuar në informacionin e marrë nga agjentët e inteligjencës ruse, të cilët donin të njollosnin babanë e tij Joe dhe familjen e tij.