'Aman zgjeroni pak amnistinë për ata të SPAK, se i lamë shokët prapa!' Apeli i të burgosurit në Vlorë

24 Prill, 14:44

Nga përfituesit e aministisë është edhe një I burgosur i dënuar për armëmbajtje pa leje. Nga amnistia kishte përfituar 4 muaj dhe ndërsa largohet ka dhe një kërkesë.

“Liri! Aman atë aministinë ta zgjerojnë edhe cik më shumë. Për ata të SPAK-ut se, gjynah i lamë shokët aty prapa, mirë është t’i zërë dhe ata”