Ana dhe Gjergj Kaçinari rrëfejnë marrëdhënien motër e vëlla si dhe peshën e mbiemrit që mbajnë

28 Shkurt 2023, 11:59 | Përditesimi i fundit: 2023-02-28 17:37:33

Në studio me dy artistët e familjes Kaçinari. Ana dhe Gjergj Kaçinari rrëfeyen. marrëdhënien e tyre motër - vëlla, karrierën artistike, peshën dhe përgjegjësinë e mbiemrit që mbajnë.