Analiza/ ‘Stuhi’ e jashtëzakonshme politike pas kontrollit të FBI-së në rezidencën e Donald Trump në Florida

9 Gusht, 13:41

Kontrolli i FBI- së në rezidencën e Donald Trump në Florida është një zhvillim i jashtëzakonshëm, historik duke pasur parasysh se ai mësyu në banesën e një ish-Presidenti të Shteteve të Bashkuara dhe shkaktoi një zhurmë politike që ai mund të përdorë për të nxitur rikandidimin e mundshëm për në Shtëpinë e Bardhë në vitin 2024.

    Kategori të tjera