Analizë: Si Izraeli dhe mbrojtja aleate përgjuan dhe rrëzuan më shumë se 300 raketa dhe drone iraniane

14 Prill, 20:00

Pothuajse të gjitha raketat balistike dhe dronët e lëshuar nga Irani në Izrael në një sulm të paprecedentë natën mes 13 – 14 prillit 2024 u arritën të rrëzoheshin përpara se të hynin në hapësirën ajrore izraelite dhe të godisnin objektivat e tyre