Anëtarja e FRPD pësoi gjendje të fikëti teksa mbante fjalën në podium, e ndihmojnë të largohet dhe njoftojnë ambulancën

3 Mars, 13:16

Teksa po mbante fjalën në podiumin e ngritur para kryeministrisë për protestën e Sali Berishës, anëtarja e FRPD Klea Vukaj nuk është ndjerë mirë.

Ajo duket se ka pësuar gjendje të fikëti ndërsa e kanë larguar menjëherë nga podiumi dhe kanë njoftuar ambulancën që mbërriti t’i japë ndihmën e parë.

Kategori të tjera