Ankimimi i koalicionit Berisha-Meta për votimin elektronik në Elbasan, përfaqësuesit e ‘BF’ në KAS: Numri total i votave për kryetarët s’përputhet me ato të këshillit

1 Qershor 2023, 14:08

Ditën e sotme në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve po mbahet seanca e ankimimit të koalicionit Berisha-Meta për votimin elektronik në bashkinë e Elbasanit dhe rezultatit që nxorri fitues kandidatin e PS, Gledian Llatja.