Apeli i Prizrenit në 'Report TV', Fidel Ylli: Mundësi Abakarov do nderohet nga shteti edhe më mirë se Luiza Gega

24 Shtator, 20:11

“Shteti duhet patjetër ta nderojë këtë kampion që na bëri krenar në mes të Beogradit dhe Zelimi si kampion bote meriton të nderohet si çdo person tjetër që garon për flamurin shqiptar,”-u shpreh Sait Prizreni.

Kategori të tjera