Arben Golemi, artisti që ruan vendlindjen e tij në një arsenal prej mijëra vizatimesh, rikthen Beratin të pikturuar, në binom me pemët

25 Janar, 15:23

Në ekspozitën “Pemët dhe qyteti” me 20 punime, Piktori Arben Golemi, rikthen Beratin në pikturat e tij. Imazhin fillestar e merr prej arsenalit të tij të mijëra vizatimeve prej vendlindjes, e më tej sjell pemët, si një binom që shpreh gjendje artistike. Ai rrëfen edhe mungesën e një tregu real të pikturës në vend.

Kategori të tjera