Arbëreshët në Tiranë! Parada e traditës 6-shekullore me këngë e kostume të trashëguara: U kthyem në shtëpinë tonë! Gjuha, pengu ynë

7 Qershor, 18:01

Në kuadër të Javës Italiane, iu dedikua një ditë speciale arbëreshëve. 21 komuna dhe 3 provinca, krijuan në sheshin “Italia” një spektakël të kostumeve, këngës e traditës së tyre...

Kategori të tjera

Shiko të gjitha