Ardian Koçi, dy kafazët e shpendëve dhe përkujdesja

23 Gusht, 21:39

Veterineri me profesion Ardian Koçi, njeriu I përshtatshëm për përkujdesjen e banorëve të qendrës së rehabilitimit të shpendëve. Pas shërimit, paisja me gps dhe lënia e lirë në natyrë e shpendëve të rehabilituara.

Programe të tjera

Shiko të gjitha