Arrestimi i bosit të ‘Cosa Nostras’, udhëtoi për vite me radhë nga Britania në Amerikën e Jugut! Biografia e Hitler dhe Putin, mes librave që mbante në shtëpi

22 Janar, 14:54

Bosi i ‘Cosa Nostras’ Matteo Messina Denaro, i cili ishte në arrati prej 3 dekadash ia dilte që të bënte pushime dhe të udhëtonte për vite me radhë nga Mbretëria e Bashkuar në Amerikën e Jugut. Ai ka pasur gjithmonë pasion të madh për udhëtimet.

Kategori të tjera