Arrestimi i Lefter Allës, banorët në Bulqizë: S’na erdhi mirë! Bënte punë të mirë, s'kishte nevojë të korruptohet! Nuk po i bëhet padrejtësi se është krahu i djathtë i Ramës

16 Mars, 21:12

Banorët në Bulqizë janë shprehur se nuk i ka ardhur mirë kur kanë dëgjuar për arrestimin e kryetarit të bashkisë Lefter Alla që akuzohet për abuzim me tenderin e ujësjellësit. Pjesa më e madhe thanë se ka bërë punë të mirë dhe s'ka nevojë të korruptohet ndërsa një tjetër u shpreh se duhet t'i nënshtrohet drejtësisë pasi është parti në pushtet dhe s'mund të merret parasysh që e akuzojnë pa të drejtë. 

 

Kategori të tjera