Ata zgjedhin të jenë të veçantë… A paragjykohet sot pamja e jashtme? (20 qeshor 2023)

20 Qershor, 22:13 | Përditesimi i fundit: 2023-06-20 22:14:07

Pamja e jashtme është shpesh ajo që na identifikon e na bën që të mbahemi mend tek ata që na shohin qoftë edhe vetëm një here në jetë. Ajo që degjojmë më së shumti të thuhet për bukurinë është se “bukuria është relative” e në fakt ne kohëra të ndryshme përcaktuesit e bukurisë kanë qenë jo vetëm të ndryshueshme por shpesh edhe të paimagjinueshme për kohët e sotme. Në shekullin ku jetojmë duket se njerëzit kanë eksperimentuar aq shumë me imazhin sa nuk ka mbetur gjë pa provuar. Për këtë arsye ata që vazhdojnë ta konsiderojnë pamjen e tyre si një mënyrë idelae për të shfaqur veten, pvr te guxuar, për të treguar atë që bëjnë në jetë apo pvr të terhequr vëmendje kur është e nevojshme. Në Esencë me: Dj Miss Rose, Xhiliona Lamaj dhe tatuatorin Artesin Seitlli.