Auditi/ Si veproi ‘Arsimi’ për ‘shkrirjen’ Akademisë së Studimeve Albanologjike! Shamku: Akademia e Shkencave si punëson dot studiuesit, s’ka ligj! Gjinushi: Do i shtojmë

29 Maj, 19:12

Akademia e Studimeve Albanologjike kundërshton si të paligjshëm një projektvendim të qeverisë, që synon të vendosë këtë institucion nën varësinë e Akademisë së Shkencave. Kryetari i kësaj të fundit, Skënder Gjinushi. Gjatë një interviste për Report Tv dhe studiuesja Ledi Shamku përplasen në qëndrime për njësitë kërkimore, punësimin e studiuesve dhe mangësitë në ligje.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha