Australia firmos marrëveshje me SHBA-të dhe Britaninë e Madhe, blen 3 nëndetëse bërthamore amerikane

14 Mars, 14:58

Udhëheqësit e Shteteve të Bashkuara, Mbretërisë së Bashkuar dhe Australisë kanë njoftuar se Australia do të blejë tre nëndetëse bërthamore amerikane sipas një pakti të ri trepalësh të sigurisë gjatë një takimi të mbajtur në Kaliforni.

Kategori të tjera