Autorët e traditës dhe urat e brishta për te lexuesi! Kulla: ‘Fishta’ i rimëkëmbur, prej ribotimeve e studimeve

29 Nëntor 2022, 19:26

Botuesi Frano Kulla kërkon më shumë vëmendje për autorët e traditës. Ai rrëfen suksesin me Fishtën, që në sajë të studimeve e ribotimeve, ka rilidhur urat e komunikimit për tek lexuesi, pas ‘hendekut’ të krijuar në komunizëm.

Kategori të tjera