Avionët izraelitë sulmojnë shkollën e OKB-së në Gaza! 32 të vrarë dhe dhjetëra të tjerë të plagosur

6 Qershor, 16:28

Ushtria izraelite konfirmoi se avionët e saj luftarakë shënjestruan shkollën e Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Ndihmën dhe Punën për Refugjatët Palestinë (UNRWA).