Avokatët kundër planit të KLGJ për të shkrirë gjykatat! Avokatët në Tiranë e Lezhë: Një Gjykatë Apeli, jo eficient! Duhet të presësh deri në 5 vite një dosje

13 Qershor, 13:47

Projekti i Këshillit të Lartë gjyqësor për shkrirjen e gjykatave dhe krijimin e një apeli në vend është kundërshtuar edhe nga avokatët në Tiranë e Lezhë. Sipas avokatit e juristit Ilir Murati, shembulli se një apel nuk funksionon është në gjykatat administrative ku për 1 çështje të duhet të presësh deri në 5 vite.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha