Avokati Përparim Çaça: E djathta do ndahet mes Berishës dhe Bashës, partitë e vogla s’mund të lulëzojnë në Shqipëri, nuk kanë bosht

19 Shtator, 22:58

Avokati Përparim Çaça tha se partitë e vogla në Shqipëri nuk lulëzojnë dhe një fakt kryesor që ndikon sipas tij është reforma zgjedhore. Ai u shpreh se e djathta do të jetë gjithmonë e ndarë mes Sali  Berishës dhe Lulzim Bashës, pavarësisht se njëri mund të ketë një pjesë shumë të vogël.