Bakhmut, hendeku i fundit i luftës në Ukrainë! Zelensky: Së shpejti përfundon ofensiva ushtarake! Putin ndjen rrezikun e sanksioneve

30 Mars 2023, 17:31

Presidenti Volodymyr Zelensky pranon vështirësitë ushtarake në përballjen me Rusinë duke thënë se luftës po i vjen fundit. Në një intervistë për ‘Associated Press’, thotë se është bërë zakon të injorosh sirenat e sulmit ajror dhe të mos shkosh të strehohesh. Zelensky e krahason me mënyrën se si shumë njerëz zgjodhën të shmangnin masat kundër Covid0-19 të përhapur në të gjithë botën.