Basha i përgjigjet Berishës: Të pyesë listën e të ftuarve në festat e tij familjare për burimin e parave ruse! Do jem në fushatën e PD për 14 majin

27 Mars, 14:50

Lulzim Basha e ka cilësuar Sali Berishën si përgjegjës për përçarjen e PD. Akuzave për financimin rus dhe cili ishte burimi i shifrës 500 mijë euro, Basha u përgjigj: “Të pyesë listën e të ftuarve në festat e tij familjare”, duke iu referuar Berishës.

Ndërkohë sqaroi se nuk do të mungojë në fushatën e PD për zgjedhjet e 14 majit. "Patjetër që do të jem pjesë e fushatës në të gjithë Shqipërinë", tha Basha.

Kategori të tjera