Basha te Berisha?! Logu zbardh prapaskenat e takimit, Tafani apelon për akuzat ndaj drejtësisë

12 Qershor, 16:01

‘Përballje’ trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse.