Bashkia e Kurbinit nderon sportistët! Eklent Kaçi, Rrok Preçi dhe Boris Frrokaj shpallen ‘qytetar nderi’! Kampioni i bilardos: Më mungonte ky vlerësim

29 Janar, 16:41

Tre figura të shquara në sportit në Kurbin si Eklent Kaçit, Rrok Preçi dhe Boris Frrokaj janë vlerësuar me titullin ‘Qytetar Nderi’. Sportistët thanë se ky nderim i bën ata të ndihen krenarë për kontributin që kanë dhënë në sport.

Kategori të tjera