Bastisja e vilës së ish-presidentit të SHBA-ve Trump, agjentët kontrollojnë veshjet e Melanisë dhe thyejnë kasafortë

10 Gusht, 14:01

Agjentët e FBI-së kërkuan veshjet e Melania Trump dhe kaluan disa orë duke krehur zyrën private të Donald Trump , duke thyer kasafortën e tij dhe duke pushtuar nëpër sirtarë kur ata bastisën shtëpinë e ish-Familjes së Parë në Mar-a-Lago në Florida të hënën në mëngjes.

Kategori të tjera