BE përgatitet për temperatura të larta, dyfishon kapacitetet për luftimin e zjarreve

29 Maj, 16:35

Bashkimi Evropian ka dyfishuar numrin e pajisjeve në dispozicion për luftimin e zjarreve në pyje, tha komisionari i BE-së për menaxhimin e krizave, Janez Lenarcic. Gjithsej 28 pajisjet do të mund të përdoren për kriza në shtetet anëtare të bllokut evropian, si dhe në vendet fqinje.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha