Berisha falënderoi kandidatin e PD në Krujë për tërheqjen, Bejko: Tregues se fshihet pas këtij vendimi

30 Mars 2023, 19:34

Roland Bejko është shprehur se fakti që Sali Berisha, falënderoi për tërheqjen nga gara të Sabah Shetës, kandidati për kryetar Bashkie i Krujës është tregues se ai fshihet pas këtyre tërheqjeve.

“Berisha tha se falenderoj Sabah Shetën për tërheqjen, kjo tregon se është vepër e Berishës, mendoj që ata duhet të rezistonin. Përgjegjësinë e ndarjes e ka vetëm Berisha, ai e mban konfliktin gjallë, ta dinë mirë që po qe se shkrihet PD zyrtare dhe kalon te Foltorja e gjitha do jetë Non Grata dhe do jenë duke ngrënë bar”, tha Bejko.