Berisha nga Berati: Kandidatët e ‘Primareve’ janë rreze shprese dhe burim drite!

26 Mars 2023, 20:56

Nga Berati, ku ka prezantuar prezanton kandidatin e tij për për Bashkinë e këtij qyteti, Zija Ismaili, ish-Kryeministri Sali Berisha tha se Rama ka kapur drejtësinë në vend. Sipas tij rendi dhe siguria në vend janë në dorë të bandave.