Biote hap Showroom-in e ri tek ish-Ekspozita në Tiranë! Gjeni dyshekët e aksesorët me cilësinë më të mirë

22 Maj, 15:31

Biote me një eksperiencë 13 vjeçare në vendin tonë, kompania më prestigjioze e dyshekëve dhe aksesorëve që nevojiten në dhomën e gjumit vjen më afër klientëve me hapjen e një showroomi të ri në zonën e ish Ekspozitës në Tiranë. Me pikën e re u prezantuan edhe produktet më të fundit të Biote, mes dhjetëra miqve.