Bojkoti i Dhomës së Avokatisë pas dhunës ndaj Mëngjesit/ Avokatët në 'Përballje': Jemi profesioni më i goditur, e vështirë mbijetesa në këtë kaos

5 Qershor, 16:49

Bojkoti i Dhomës së Avokatisë për 3 ditë në seancat gjyqësore në mbarë vendin u diskutua në 'Përballje' në Report Tv me avokatët Margarita Kola, Arbër Hoxha, Arben  Llangozi dhe Edmond Petraj.