Bombolat e oksigjenit në spitale dhe frika për incidente, Inspektorati Shtetëror Teknik: Kryhen kontrolle 1 herë në vit

14 Shtator, 20:27

Në spitalet tona ka depozita të mëdha oksigjeni, por për fat nuk ka patur incidente. Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial institucioni përgjegjës për sigurinë e tyre, kryen kontrolle një herë në vit

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha