Borë e akull, i ftohti polar godet Mesdheun e Ballkanin! Stuhia ‘Barbara’ ka përfshirë një pjesë të Greqisë! Në vendet e skive bëhet thirrje për të mos u bërë sport

5 Shkurt, 15:43

Në Mesdhe dhe në Ballkan ka mbërritur i ftohti Polar, i cili po shkakton dëmtimet e parë në infrastrukturë rrugore dhe në energjinë elektrike. Një pjesë e Greqisë është goditur nga stuhia polare “Barbara"

Kategori të tjera