Botohet vepra ‘Tinka Kurti, ditari i një bashkëshorti’ me rrëfimet e panjohura për jetën e saj! Aktorja: S'e kisha menduar që do bënit një mrekulli kaq të madhe

22 Janar, 17:46

“Ditari i një bashkëshorti’ është vepra e veçantë e përmbledhur me kujtime e rrëfime të panjohura për jetën dhe veprën e aktores së madhe shqiptare Tinka Kurti, që u promovua për lexuesin ku numërohen 40 vitet e karrierës së saj.

  Kategori të tjera

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha