‘Bullizmi në shkollë’/ Filmi ‘Motrat’, i pari nga Ballkani që do transmetohet në ‘Netflix’! Regjisorja: Historitë e vërteta e gjejnë gjithmonë rrugën e tyre

6 Gusht, 19:50

TIRANË- Filmi “Motrat” i cili trajton një çështje të rëndësishme sociale që lidhen me të rinjtë, gjuhën e urrejtjes dhe bullizim në internet do të jetë i pari nga Ballkani Perëndimor që do të shfaqet në Netflix.

Kategori të tjera