Çahen muret, Manastiri i Ardenicës rrezikon shembjen! Drejtori i muzeut: I lutem Ramës për ndërhyrje urgjente

25 Shtator, 16:29

Manastiri i Ardenicës në Lushnje rrezikon shembjen! Muret janë çarë për shkak të erozionit të tokës dhe plasaritjeve nga tërmeti. Drejtori i Muzeut dhe Kryetarja e Bashkisë së Lushnjës thanë për Report TV se kërkohet ndërhyrje emergjente nga Ministria e Kulturës.