Çfarë po ndodh mes dy vendeve të Ballkanit? Bullgaria do të tërheq ambasadorin e saj nga Shkupi

26 Janar 2023, 20:21

Bullgaria do të tërheqë ambasadorin e saj nga Shkupi, dhe do të ndërpresë të gjitha projektet e përbashkëta ndërshtetërore me Maqedoninë e Veriut.