‘Ciceron’/ Aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

6 Qershor 2023, 13:11

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni gjatë ditës së sotme në Tiranë dhe disa qytete të vendit