'Ciceron', aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

4 Shkurt, 12:30

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me ngjarjet që mund të ndiqni gjatë ditës.

Kategori të tjera