‘Ciceron’/ Aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

16 Mars, 12:02

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitete më të këndshme që mund të ndiqni gjatë ditës së hënë në Tiranë dhe disa qytete të vendit.

Kategori të tjera