‘Ciceron’, aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

18 Mars, 14:23

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni gjatë fundjavës  në Tiranë dhe disa qytete të vendit.

Kategori të tjera